Valvoline 890606 DPF Cleaner and Regenerator részecskeszűrő-tisztító és védő adalék, 300ml (890606)

Valvoline 890606 DPF Cleaner and Regenerator részecskeszűrő-tisztító és védő adalék, 300ml (890606)

3 162 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Valvoline 890606 DPF Cleaner and Regenerator részecskeszűrő-tisztító és védő adalék, 300ml (890606)

3 162 Ft
+ 1 140 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
olaj.hu
Termékleírás
A legolcsóbb szállítási díj 1140 Ft.
mpn 890606
Márka Valvoline
Kiszerelés 300ml
unit_pricing_measure 300ml
Szállítási költség 1140
Gyártói cikkszám 890606

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A Valvoline DPF (részecskeszűrő-) tisztító és védő adalék egy nagy teljesítményű tisztítószer, amely minőségi adalékokat használ a dízel részecskeszűrőben (DPF) lévő korom égési hőmérsékletének csökkentésére. Úgy tervezték, hogy lehetővé tegye a részecskeszűrőből a korom égését, amikor alacsonyabb kipufogógáz-hőmérsékletnek van kitéve, ami viszont lehetővé teszi a dízel részecskeszűrő regenerálódását. A rendszeres használat a részecskeszűrőt tisztán tartja, és megakadályozza a magas karbantartási költségeket.

Alkalmazások:

A Valvoline DPF Cleaner and Regenerator minden olyan dízelmotorhoz ajánlott, amely utángyártott vagy OEM dízel részecskeszűrőt használ.
A Valvoline DPF Cleaner and Regenerator-t rendszeres karbantartási megelőző intézkedésként kell alkalmazni, hogy segítse a DPF jó működési állapotát. Ezenkívül minden alkalommal fel kell használni, amikor a részecskeszűrőn bármilyen típusú speciális tisztítási javításon esik át.
Ez a termék különösen akkor ajánlott, ha a vezetési körülmények kedvezőtlennek bizonyulnak (forgalmi dugók, távolsági városi vezetés, stop/elvezetés stb. ).

Használati utasítás:

A Valvoline DPF Cleaner and Regenerator könnyen használható, és nem igényel speciális szerszámokat.
Egy 300 ml-es fémüveg Valvoline DPF Cleaner and Regenerator-t kell egy 40-80 liter gázolajat tartalmazó dízeltartályba tölteni.
Az üzemanyagtartálynak legalább 10 liter gázolajat kell tartalmaznia.

Fontos:
Ne adagolja túl, és ne alkalmazza az AdBlue-t vagy hasonlót használó OEM adalékrendszerrel felszerelt járműveket, mint például a Renault, Peugeot, Citroen, VW, Audi, BMW, MB, Opel, Ford, Toyota és Mazda egyes típusai.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.