MANNOL 9991 MOLIBDEN adalék 350 ml

MANNOL 9991 MOLIBDEN adalék 350 ml

1 090 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

MANNOL 9991 MOLIBDEN adalék 350 ml

1 090 Ft
+ 1 090 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
filterabc.hu
Termékleírás
FilterABC minőségi besorolás
Gyártás Németország
Gyártó MANNOL

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Alkalmazása:
Bármikor a motorolajba vagy a sebességváltó olajában adagolható az adalék, rendszeres használatra ajánlott. Minden olajcserénél adjon hozzá friss adalékot az olajhoz. A 350 ml adalék tartalma elegendő egy legfeljebb 5L-es olajrendszerhez.

Az adalék sűrű állagú és sötét színű, a molibidén diszulfid tartalomból adódóan. Kibontás előtt alaposan rázza fel a flakont, hogy az adalék teljesen összekevedeve kerüljün az olajrendszerbe.

Javasoljuk az adalékot olajcsere után a friss motorolajba tenni, hogy a motorolaj teljes élettartama alatt tudja a motor kopó- forgó alkatrészeit védeni. Probléma (pl. lánc vezérlés hangja, hidrotőke zaj) esetén természetesen bármikor a motorolajhoz rakható, nem szükséges a következő olajcseréig várni.



Adalék a motorban és / vagy sebességváltóban (mechanikus sebességváltókhoz) olaj a súrlódás és kopás csökkentésére, amelyet a természetes molibdén -diszulfid (MoS2) rendkívül stabil kolloid diszperziója biztosít az alapolajban.

Erős rétegű fóliát képez, felülmúlhatatlan súrlódásgátló hatással minden dörzsölő felületen, amely akkor is fennáll, ha az olaj teljesen kiszivárog.

A termék tulajdonságai:
- Hatékonyan csökkenti a súrlódási együtthatót, ezáltal csökkenti a nyomatékot és következésképpen az energiaveszteséget, ami lehetővé teszi az üzemanyag jelentős megtakarítását;
- Csökkenti a kopást és megakadályozza az elakadást még nagy nyomás és terhelés esetén is, ezáltal jelentősen meghosszabbítva a motor és / vagy a mechanikus sebességváltó alkatrészeinek élettartamát;
- Nagy termikus stabilitással rendelkezik, ellenáll a magas hőmérsékletnek - akár 350 ° C -ig;
- Nem képez lerakódásokat és üledéket;
- Kompatibilis az összes szűrővel (nem tömíti el a pórusokat) és a tömítésekkel;
- Keverhető minden típusú olajjal (ásványi, szintetikus stb. ), És alkalmas minden négyütemű benzin- és dízelmotorhoz (légköri vagy turbófeltöltéses), kipufogógáz-kezelő rendszerrel vagy anélkül;
- Megakadályozza a motor és / vagy sebességváltó károsodását extrém körülmények (olajszivárgás, nagyon nagy terhelés, túlmelegedés stb. ) Következtében;
- Csökkenti a motor és/vagy sebességváltó zaját;
- Különösen ajánlott az előző generációs berendezésekhez.

Figyelem! A molibdén -diszulfid egyes egységekben nem alkalmazható, amit a berendezés használati utasításában mindig figyelembe vesznek. Az adalékanyag helyes alkalmazásához figyelmesen olvassa el a berendezés használati utasítását! Ne használja automatikus sebességváltóban vagy nedves tengelykapcsolóval szerelt sebességváltóban!

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.