MANNOL 9990 Motor doctor motorolaj adalék 350 ml

MANNOL 9990 Motor doctor motorolaj adalék 350 ml

880 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

MANNOL 9990 Motor doctor motorolaj adalék 350 ml

880 Ft
+ 1 090 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
filterabc.hu
Termékleírás
FilterABC minőségi besorolás
Gyártás Németország
Gyártó MANNOL

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Használata:
1, Az olajbeöntő nyiláson keresztül töltse az adalékot a motorolajhoz.
2, Terhelés előtt járassa a motort addig, míg eléri az üzemi hőfokot! A motor üzemi hófokának elérésével az adalék és a motorolaj teljes mértékben összekeveredik és terhelheti a motort.

Egy flakon maximum 5l motorolajhoz elegendő.


Ez a motorolaj adalék egy speciálisan kopott motorokhoz kifejleszett termék, mely elősegíti a folyadéksúrlódás keletkezését, így a fém alkatrészek felületén filmréteg képződik. Ez a filmréteg pedig óvja a kopó-, forgó alkatrészeket, megnöveli a kopott motorok kompresszióját és az olajnyomását, tisztítja a hidrotökéket, a dugattyúgyűrűket és a szelepeket.

Csökkenti a káros anyag kibocsátást és a füstölést.

Minden ásványi és szintetikus olajhoz is keverhető. Használható minden diesel és benzinmotorhoz. A katalizátort és a turbót nem károsítja.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.